Välkommen till Thyrs Schakt & Entreprenad AB, vi har över 30 års erfarenhet!

Våra tjänster

 

KONTAKTA OSS

Grundarbeten

VI LÖSER ALLA SORTERS MARKJOBB MED 100 % DEDIKATION
– FRÅN INFRASTRUKTUR TILL GJUTNING AV GRUNDER

Grundarbeten, även kallat grundläggning, är en viktig del av bygget. Här beror det på vad som ska byggas, var det ska byggas och hur det ska byggas. Att förbereda marken så den håller för tyngden av ett hus är viktigt. Rätt sorts grundläggning för rätt sorts byggnad. Ett garage kräver inte lika omsorgsfullt grundarbete som det krävs för ett hus på relativt mjuk mark. Är marken hård, kanske berggrund, så behövs det kanske också sprängas så att det blir plats för källargrund. Grundläggning innebär också att man måste se till att marken inte glider iväg längs berggrunden om man bygger ett sluttningshus exempelvis.

  Funderar du på att köpa matjord till din gräsmatta?

  100% ÅTERVUNNET MATERIAL

  En bra jord är grunden för plantering och växtnäring i din trädgård. Det första lagret jord på marken kallas för matjord. Det är där daggmaskar och mikroorganismer trivs och bryter ned organiskt material som löv och kvistar, som i sin tur blir till näring. Är du intresserad av att köpa jord så hjälper vi dig gärna! Hos oss hittar du all matjord du behöver för att din gräsmatta och andra buskar och växter ska frodas på tomten. Matjord från oss på Thyrs schakt & entreprenad AB består av 100 % återvunnet material och är resultatet av ett lyckat kretslopp.

   Din trygga expert på mark & anläggningsarbeten

   VI GÖR ALLTID ALLT VI KAN

   Oavsett om du är i behov av schaktservice, grundarbeten, finplanering av tomten eller lastväxlare för maskinflytt så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. När ett team av proffs gör det de är allra bäst på blir prestationen därefter. Det är därför som vi är stolta över och tror på att du alltid får ett utmärkt resultat av oss. Genom åren har vi byggt upp ett gott samarbete med både kunder och leverantörer, och får vi ditt förtroende förvaltar vi det med stor omsorg. Med en verksamhet som präglas av kvalitetstänk, erfarenhet och en varm relation till våra kunder får du markservice av hög kvalitet som blir rätt från början.

   Med oss får du en lyckad dränering

   VI ANVÄNDER ALLTID MODERN UTRUSTNING

   Har du problem med fukt i källaren? En väl fungerande dränering runt våra grundarbeten är viktigt för att du ska slippa besvärliga fuktskador. Vi använder modern utrustning för att effektivt dränera och isolera din husgrund, i syfte att hålla fukten borta. Du får en effektiv dräneringsprocess enligt de senaste metoderna på marknaden, och vi är förstås måna om att hålla snyggt efter oss – så att din tomt är i lika bra skick som innan arbetet påbörjades.

   Alla våra medarbetare är utbildade och har stor kompetens inom hus- och markjobb. Med andra ord kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet vad vi gör. Har du frågor om våra tjänster och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

   R

   Vad ingår?

   • Garanti
   • Kompetens
   • Material
   R

   Hur fungerar det?

   1. Skicka en offertförfrågan

   2. Vi ringer upp dig

   3. Vi börjar arbetet

   Glöm inte ROT-avdraget!

   Du som privatperson har rätt att utnyttja RUT-avdrag när du anlitar vår byggfirma i Östhammar.